Albire dentara la domiciliu

Albire dentara

Albirea dentara la domiciliu Zoom! Take Home Whitening System are ca mari beneficii confortul de a realiza aceasta procedura in propria casa si dupa propriul program, cat si costul mult mai avantajos ca cel al unei albiri in cabinetul stomatologic, cu aceleasi rezultate.

Inovația de la Philips Zoom! NiteWhite oferă puterea a trei elemente, care sunt esențiale pentru siguranța și eficienta albirii. Noua formulă crește nivelul de nitrat de potasiu, care s-a demonstrat ca ajuta la reducerea sensibilității dentare,  conține fosfat de calciu amorf (ACP), care protejează smalțul și imbunatateste structura externa a smaltului și fluor, pentru a ajuta la prevenirea cariilor dentare.

Zoom!Take Home Whitening System poate ajuta la deschiderea nuantei dintilor pana la 6 nuante in doar 3 nopti.

Pentru a incepe albirea dentara la domiciliu trebuie sa va programati pentru o consultatie gratuita, in care unul din medicii clinicii va aprecia daca sunteti un bun candidat pentru albirea dentara la domiciliu si in care veti primi indicatii si raspunsuri la toate intrebarile legate de aceasta procedura.

In aceeasi sedinta se vor lua amprente pentru gutierele de albire, care pot fi gata in aceeasi zi si vi se va explica modul de purtare a acestora impreuna cu gelul de albire. In mod normal, gutierele trebuie purtate intre 4-8 ore/noapte, timp de 1-2 saptamani. Cei mai multi pacienti obtin rezultate satisfacatoare dupa doar 3 zile de tratament.

Intotdeauna inaintea albirii dentare la domiciliu este indicata o igienizare profesionala (detartraj cu ultrasunete, airflow si periaj professional) pentru a fi siguri de rezultatele maxime ale albirii dentare.