Coroane integral ceramice

Coroane integral ceramice

      Coroanele integral ceramice sunt utilizate pentru a reproduce perfect textura, transluciditatea si nuantele naturale ale dintilor, fiind cea mai buna alegere atunci cand se doreste restaurarea dintilor frontali a caror distructie este foarte mare si cand aplicarea fatetelor ceramice este imposibila. Coroanele intergral ceramice reusesc sa asigure calitatea estetica si rezistenta dintilor naturali. Frezarea computerizata si proiectarea virtuala confera precizie si o adaptare ideala, iar noile tehnici de cimentare adeziva ofera o calitate si rezistenta deosebita legaturii dintre coroana si dinte. Suprastructura este realizata din portelan (ceramica) de unde si denumirea de lucrari/coroane integral ceramice.

     Coroanele integral ceramice confera o schimbare esentiala a expresiei faciale, acestea putand fi modelate si nuantate pana in cele mai mici detalii. Deosebirea de dintii naturali este aproape insesizabila, iar calitatea si rezistenta sunt incontestabile. Lipsa suportului metalic asigura o estetica superioara si previne numeroasele neajunsuri ce pot afecta sanatatea pacientului, cum ar fi reactii alergice la metal sau gustul metalic resimti permanent in cavitatea bucala.

Durata de viata a unei coroane ceramice poate fi la fel de mare ca cea a unui dinte natural. Materialele din care se obtin lucrarile sunt recunoscute pentru proprietatile deosebite, precum biocompatibilitatea superioara si rezistenta mare la flexiune si duritate. In functie de calitatea dintilor de suport, acestea pot avea o durata de viata de pana la 10-15 ani.