Instant smile make-over

Schimbarea fizionomiei dentare poate fi realizata de catre medicul stomatolog in doar o sedinta de tratament.

Daca ai dintii ciobiti sau diasteme, trebuie sa stii ca exista doua solutii non-invazive pentru rezolvarea acestor probleme: ajustarea cu compozit sau fatetele dentare din compozit realizate in cabinet, cu minim de preparatie.

Atunci cand se realizeaza corectarea problemelor inestetice frecvente, procedurile alese urmaresc  alegerea unei solutii minim invazive si obtinerea unui aspect final natural, satisfacator pentru pacient. In acest mod, defectele minore de pozitie sau de forma ale dintilor, precum si alte imperfectiuni rezultate in urma accidentelor pot avea acum o rezolvare.

Numita popular si “strungareata”, diastema  reprezinta o anomalie de dimensiuni vizibile la nivelul incisivilor centrali. Cauza dezvoltarii acesteia poate fi cresterea excesiva a frenului  buzei superioare sau o serie de afectiuni din zona frontala, netratate la timp.

Defectele minore ale dintilor pot fi remediate cu ajutorul remodelarii dentare cu compozit, care nu afecteaza integritatea tesutului dentar sanatos. Compozitul este un material restaurator versatile care, folosit corespunzator, se dovedeste a fi foarte util in procesul de restaurare, fiind o varianta sigura si rentabila.

Pentru situatii mai complexe, soldate cu pierderi mari de structura dentara, in cadrul Dental Place sunt disponibile fatetele dentare cu minim de preparatie (non-prep). Acestea sunt foite subtiri de ceramica (maxim 0,33 mm), care se ataseaza fara slefuire pe suprafata dintilor cu ajutorul unui adeziv. Aceasta metoda reprezinta o restaurare rezistenta pe termen lung, a caror rezultate pot fi obtinute in doar doua sedinte.