Estetica faciala

      Obtinerea unui zambet perfect contribuie semnificativ la imbunatatirea aspectului fetei, insa acesta nu rezolva problemele care privesc lipsa de simetrie a chipului sau inevitabila imbatranire a tenului. In cadrul Dental Place, prin intermediul specialistului nostru in estetica faciala, Dr. Ioan Marinescu, veti putea beneficia de efectele uluitoare ale interventiilor non-invazive, care lasa in urma un ten intinerit, cu aspect natural. Aceste procedee moderne se realizeaza sub anestezie locala, produc un minim de disconfort si au rezultate vizibile in scurt timp.

     Acidul hialuronic este o substanta care se regaseste in organismul uman in cantitati mari, fiind o componenta naturala a colagenului. Fata de restul compusilor, acesta este creat si degradat cu o viteza mai mare, iar pe masura ce se inainteaza in varsta, capacitatea organismului de a-l produce scade. Acidul hialuronic are rolul de a hidrata si a asigura volumul pielii, tocmai de aceea deficitul sau contribuie la aparitia semnelor imbatranirii.

Acidul hialuronic intervine in zona ridurilor de expresie nasogeniene, dar si a celor de la nivelul buzelor, gatului, pometilor si obrajilor.  Acesta este util in conturarea trasaturilor sau oferirea unui volum suplimentar, cu efecte vizibile imediat.

Una dintre gamele de acid hialuronic cu care se lucreaza in cadrul Clinicii Dental Place este Juvederm, folosit pentru “stergerea” ridurilor si cutelor faciale. Acesta are o permanenta in piele de pana la 1 an, de aceea este indicata reluarea tratamentului periodic, pentru a beneficia in mod continuu de efectele acestuia.

Un alt acid hialuronic disponibil in clinica este Regenyal, al carui proces de productie, patentat international, ajuta la restabileasca aparatul structural al dermei, este compatibil cu morfologia facial si favorizeaza procesele metabolice cutanate. Datorita eficientei operative a substantei injectabile acesta permite distributia optima a acidului hialuronic in tesuturi.

Toxina botulinica este o proteina preluata din natura care provoaca relaxarea musculaturii de expresie, mai ales cea din zona superioara a fetei. Cunoscuta mai ales sub denumirea de botox, aceasta blocheaza semnalele trimise de nervi catre muschi, cauzand retragerea ridurilor si oferind un aspect natural al pielii.

Botoxul se adreseaza ridurilor profunde de expresie, localizate mai ales in etajul superior al fetei: zonele dintre sprancene, din centrul fruntii si din coltul extern al ochiului. Frecventa indicata a interventiilor este de 3-6 luni, iar pentru prelungirea efectelor sunt recomandate mai multe sesiuni de tratament, care determina stabilizarea rezultatelor.

Ambele proceduri se realizeaza usor si rapid, in deplina siguranta, in cadrul Dental Place. In urma unei consultatii initiale se vor stabili care sunt zonele ce necesita interventii, precum si cea mai indicata metoda de tratament.

 

Clinica Dental Place dispune de urmatorele servicii: 

  • » Filler conturare si volum buza superioara si inferioara
  • » Filler riduri superficiale, medii si adanci
  • » Sant infraorbitar
  • » Volumizare faciala (pometi, zone profunde)
  • » Mezoterapie
  • » Retusare volum facial
  • » Riduri fine periorale (buza superioara si inferioara)