FAST & FIXED BREDENT - IMPLANTURI SI LUCRARE FIXA INTR-O ZI

Extracţie, inserare implant dentar, protezare imediată cu punte fixă într-o zi

Numeroşi pacienţi care sunt aproape de a ajunge edentaţi total sau chiar sunt în această situaţie îşi doresc o restaurare fixă fără a mai fi nevoiţi să suporte proceduri de augmentare osoasa, care presupun un timp de aşteptare mai îndelungat şi costuri suplimentare.

Avantajul major al folosiri sistemului SKY Fast & Fixed de la Bredent-Medical este că acum avem posibilitatea de a oferi pacienţilor, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca, vorbi și zâmbi imediat după operaţie, reluându-și astfel viaţa socială într-un timp record.

Procedurile de: extracţie, implantare şi restaurare temporară se fac într-o singură operaţie pe parcursul unei singure zile.

Mulţumită implanturilor angulate, osul nativ devine un suport perfect biomecanic pentru restaurare. Pentru maxilar este nevoie de 6 implanturi, iar pentru mandibula de 4. Încărcarea imediată este posibilă şi datorită conectării implanturilor într-o construcţie pasivă - în acest caz o punte cimentată intraoral. Execuţia punţii provizorii, perfect pasivă, se realizează în aceeasi zi.

Posibilitatea de planificare exactă, anticipată, a timpului şi a costurilor elimină riscul, atât pentru medic cât şi pentru pacient, de a fi în posturi neplăcute generate de situaţiile în care timpul, costul sau chiar ambele ar fi greu de estimat de la inceputul tratamentului.

Pe langa aceste beneficii, cel mai important rezultat al Sistemului Sky Fast & Fixed este ca pacientul va avea in aceeasi zi o lucrare fixa pe implanturi, care ii va reda increderea in sine, posibilitatea de a manca in aceeasi zi si de a-si relua viata sociala imediat.