Ortodontie

 

Aparat invisalign                             

             

 

Pana la sfarsitul lunii martie, Dental Place va ofera o reducere de 500 ron la tratamentul ortodontic cu aparat de safir,acesta avand pretul de 3000 ron/arcada!

Aparatul din Safir

Bracketii din Safir sunt ca o bijuterie deoarece sunt discreti si au un efect cameleonic, care ii ajuta sa nu fie vizibili pe dantura. Acest aparat se monteaza pe partea exterioara a dintilor.

La Dental Place suntem dedicati obtinerii unui zambet frumos pentru pacienți
de toate vârstele, folosind cele mai noi tehnici ortodontice.

Frumusețea unui zâmbet și starea de sănătate a dinților sunt esentiale pentru noi toți. Un rol important în obținerea acestora este realizat de ortodonție. Tratamentul ortodontic imbunatateste vizibil forma fetei si a zambetului, iar in timp sprijina si pastreaza sanatatea dintilor si a gingiilor datorita functionarii corecte a aparatului masticator.

Tehnicile moderne ne permit să facem un tratament ortodontic nu doar pentru copii, ci și pentru adulți. Clinica noastra pune la dispoziție o echipă medicala de specialitate și cele mai noi sisteme existente ale momentului.

Este important sa stabiliti o intalnire cu noi in cazul in care aveti:

  • »Dintii din fata mai inclinati;
  • » Dinti inclusi;
  • » Asimetrie a dintilor;
  • » Dintii inghesuiti;
  • » Etc.

Dental Place vine in sprijinul pacientilor cu o gama diversificata de aparate ortodontice, moderne si usor de purtat care garanteaza efcienta si calitate.

 

Aparatul Incognito

Incognito este un aparat lingual de ultima generatie, este realizat din aur si se fixeaza pe interiorul arcadei dentare, adica este “invizibil” atunci cand este purtat. Este important de stiut ca purtarea acestui aparat previne aparitia cariilor dentare, aurul avand un rol terapeutic.

Incognito este recomandat copiilor si adultilor in egala masura avand bracketii si arcurile realizate cu ajutorul celei mai modern tehnologii computerizate CAD/CAM.

Aparatul Invisalign

Tratamentul Invisalign constă într-o serie de alignere(gutiere transparente aproape insesizabile), ce se pot îndepărta si care se  inlocuiesc la fiecare două săptămâni cu un nou set de alignere. Fiecare aligner este fabricat în mod individual pentru fiecare etapa in parte a tratamentului. Pe măsură ce se înlocuieste aligner-ul, dinţii se vor deplasa , puţin câte puţin, săptămână de săptămână ,până când vor ajunge in forma si pozitia corecta.

Aparatul Clear-Aligner

Clear-Aligner este un aparat fara bracket-uri si fara arcuri ce permite alinierea treptata dintilor. Pe parcursul tratamentului dintii se deplaseaza incet, pana ajung in pozitia corecta. Clear–Aligner este recomandat cazurilor de malpozitionare minore, ce se pot remedia usor intr-un timp scurt daca gutierele sunt purtate zilnic si mai ales pe timpul noptii.

Alignerele trebuiesc inlocuite periodic in functie de evolutia traatamentului. Durata tratamentului variaza intre 6 luni si 2 ani.