Prima consultatie

     Prima consultatie reprezinta cea dintai intalnire cu medicul stomatolog, in cadrul careia se vor discuta aspecte cu privire la sanatatea dumneavoastra si a urgentelor dentare, in baza unui examen specializat.

    Medicii nostri stomatologi vor face o examinare detaliata asupra dintilor si gingiilor, fetei si gatului, dupa care vor aborda fiecare aspect al sanatatii dentare, inclusiv orice optiuni de stomatologie estetica.

    Pentru prima consultatie este nevoie sa se rezerve o ora intreaga, cu aceasta ocazie putand fi vorba de realizarea unor radiografii care vor permite medicului stomatolog o vizualizare de ansamblu a dentitiei. Acesta va face o oglinda dentara in care va nota problemele sesizate in urma diagnosticarii si va anexa un set de poze intraorale, apoi va emite un plan de tratament cu costuri aferente. Imaginile vor fi stocate pentru a se putea face o evaluare, analiza si comparare in viitor a evolutiei tratamentului.

   Planul de tratament final se va alcatui in functie de dorinta dumneavoastra, nu inainte de a va explica afectiunile dentare, gravitatea acestora, prioritatile si costurile. Cazurile cu indicatii de chirurgie, implanturi sau aparate ortodontice vor fi programate pentru o consultatie ulterioara la medicii specialisti in cadrul clinicii.

   Filozofia noastra consta in educatia pacientilor, care s-a dovedit a fi cea mai buna forma de medicina preventiva, de departe mult mai putin costisitoare decat orice alternativa.

La Dental Place va oferim cel mai bun tratament dentar, cu rezultate pe masura si de lunga durata!

Prima vizita a copilului dumneavostra la Dental Place  

Consultatie copii

     Prima vizita la dentist poate fi traumatizanta pentru un copil, deoarece clinica este un spatiu nefamiliar, care inspira neincredere si teama. Ne dorim ca cei mici sa aiba o experienta pozitiva atunci cand viziteaza pentru prima oara medicul dentist, fiind ocazia potrivita pentru a construi o relatie buna pe termen lung.

    Cu o simpla programare, la Dental Place ii oferim copilului dumneavoastra un contact prietenos cu mediul clinicii, unde il asteapta activitati care ii vor capta cu siguranta interesul: informarea despre primele reguli de igiena orala pentru copii, recomandarea metodelor de periere a dintilor, oferirea unui tur al cavitatii bucale cu o camera intraorala.

    In urma vizitei, copilul va primi o periuta de dinti pentru acasa. Daca cel mic o va utiliza de 2 ori pe zi sub supravegherea dumneavoastra, puteti reveni cu acesta peste 2 luni ca sa primeasca premiul “Cel mai bun copil care se spala pe dinti”. Pentru a continua cu bunele obiceiuri, noi ii vom oferi o noua periuta, conform perioadei indicate de inlocuire a acesteia.

    Este important sa-i acordati copilului timp sa se familiarizeze cu mediul si medicii stomatologi, ca el sa se simta relaxat si increzator in preajma lor de la bun inceput. Echipa Dental Place este prietenoasa si binevoitoare, dar mai ales are experienta necesara in pediatria stomatologica pentru a oferi ingrijirea de care acesta are nevoie!