Stomatologie pediatrica

Prima vizita la dentist poate fi traumatizanta pentru un copil, deoarece clinica este un spatiu nefamiliar, care inspira neincredere si teama. Ne dorim ca cei mici sa aiba o experienta pozitiva atunci cand viziteaza pentru prima oara medicul dentist, fiind ocazia potrivita pentru a construi o relatie buna pe termen lung.

Cu o simpla programare, la Dental Place ii oferim copilului dumneavoastra un contact prietenos cu mediul clinicii, unde il asteapta activitati care ii vor capta cu siguranta interesul: informarea despre primele reguli de igiena orala pentru copii, recomandarea metodelor de periere a dintilor, oferirea unui tur al cavitatii bucale cu o camera intraorala.

In urma vizitei, copilul va primi o periuta de dinti pentru acasa. Daca cel mic o va utiliza de 2 ori pe zi sub supravegherea dumneavoastra, puteti reveni cu acesta peste 2 luni ca sa primeasca premiul “Cel mai bun copil care se spala pe dinti”. Pentru a continua cu bunele obiceiuri, noi ii vom oferi o noua periuta, conform perioadei indicate de inlocuire a acesteia.

Este important sa-i acordati copilului timp sa se familiarizeze cu mediul si medicii stomatologi, ca el sa se simta relaxat si increzator in preajma lor de la bun inceput. Echipa Dental Place este prietenoasa si binevoitoare, dar mai ales are experienta necesara in pediatria stomatologica pentru a oferi ingrijirea de care acesta are nevoie!