Urgente Stomatologice zona Dorobanti Floreasca

Urgente stomatologice NON – STOP

Tratament de urgenta in afara programului de lucru – 300 lei

(cu confirmarea telefonica in prealabil – 0742 532 119)

Tratament de urgenta in timpul programului de lucru – 150 lei

Pentru plata urgentelor stomatologice in afara programului de lucru se efectueaza doar numerar.

Urgentele stomatologice sunt la fel de importante ca orice alta problema medicala si trebuie sa avem grija sa nu le neglijam, deoarece se pot produce sechele permanente sau pot necesita tratamente mai complexe si mult mai costisitoare.

Daca nu sunteti sigur ca problema pe care o aveti reprezinta o urgenta stomatologica, atunci este simplu: daca doare, atunci este urgenta. Daca va scoateti un dinte accidental si ajungeti la medic in timp, atunci aveti sanse sa pastrati dintele, insa la copiii cu dinti de lapte caderea unui dinte nu reprezinta o urgenta stomatologica. Leziunile in regiunea bucala si maxilo-faciala va pot afecta starea generala de sanatate, iar leziunile dentare rezolvate din timp nu duc la pierderea dintelui.

In general, tratamentul stomatologic de urgenta este necesar in cazul infectiei insotite de dureri agresive, febra si umflarea zonei respective, daca pierdem o plomba sau alta lucrare restaurativa si se produc leziuni ale limbii sau buzelor, atunci cand un dinte iese din alveola sau se fractureaza in urma unui traumatism, daca durerea dentara este severa si se extinde spre urechi sau gat, sau daca exista sangerari abundente in cavitatea bucala.

Aboneaza-te la newsletterul nostru si nu doar ca primesti toate reducerile, in mod comod, pe mailul tau, dar primesti si o reducere permanenta de 5% la toate serviciile noastre! Suna bine?

VREAU »